Huvudsponsor:

2XU grundades och har sitt säte i Melbourne, Australien med filosofin att skapa produkter som förbättrar prestationer. 2XU arbetar med material och teknik som tar dig längre än vad du trodde var möjligt. 2XU har snabbt etablerat sig som det mest tekniskt utvecklade sportmärket i världen.

Använt av mängder av världsmästare, rekomenderat av sport institut över hela världen och älskat av professionella idrottare inom alla olika idrotter, förstår 2XU vad som krävs för att vara bäst. Utvecklat av idrottare för idrottare.

Läs mer på www.2xu.se

Sponsorer:

Baker Tilly Sverige har ca 450 anställda vid ca 60 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr.
Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande
nätverket i Baker Tilly International.

Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation.
Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

Läs mer på www.bakertilly.se

Vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Bravida Sverige ägs av Bravida AB och är en del av Bravidakoncernen – Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för fastigheter. Bravida finns på cirka 150 orter i Sverige, Norge och Danmark, varav 90 i Sverige.

Bravida erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, vs (värme och sanitet) samt ventilation. Inom dessa teknikområden verkar vi över hela installationsprocessen, från design och projektering till installation och service.

Det kan handla om små serviceuppdrag eller omfattande entreprenadprojekt där vi tar ett totalansvar för alla installationer i till exempel bostadshus, kontor, industrier eller anläggningar.

Läs mer på www.bravida.se


Atea hjälper företag och organisationer att öka nyttan med IT genom att leverera produkter och tjänster som förenklar hantering, drift och utveckling av IT-infrastruktur.
Läs mer på www.Atea.se

Löp & Sko Kliniken

Läs mer på www.lopsko.seLäs mer på www.blizeyewear.com

Samarbetspartners:

Vi ska erbjuda det bästa bilägandet i Värmland.

VI ÄR UNIKA. Så som en av två Volvohandlare i landet, både säljer och servar vi personbilar och lastbilar, i samma anläggning.

VI ÄR ETT 40-tal anställda och det är precis lagom för att man ska kunna få en nära och bra sammanhållning i organisationen. Det ger den där familjära känslan som jag hoppas vi kan förmedla till våra kunder i form av en personlig service samt ett tryggt och ekonomiskt bilägande.

Läs mer på www.varmlandsbil.com

 

DECA

Läs mer på www.decabild.se

Mentor

Läs mer på www.mentor.se

Hälle IF
Jag tävlar för Ljungskileklubben HÄLLE IF och har gjort det under hela min karriär. Hälle har stöttat mig i alla år, vilket jag är tacksam för. Här finns, förutom en bra ledning, Sveriges bästa medel- och långdistanstränare Ulf Friberg.
Läs mer på www.halleif.nu

Till sist, men mest, vill jag tacka min familj, mina vänner, min tränare och mina fans!