Team Mustafa
Det finns några personer som är väldigt viktiga för min satsning och mina prestationer. Förutom att dessa personer är mycket duktiga inom sina yrken så har jag dessutom fått en så bra relation med de genom åren att jag ser de som mina vänner.
Här nedan kommer en kort presentation av de.

Min tränare Ulf Friberg


Jag har haft Ulf som tränare sedan jag började med löpning 1995. Det är ingen överdrift att säga att han är den person som har betytt mest för min löparkarriär. Han är en duktig, driven tränare som ser möjligheter. Han har tränat 17 löpare (i sprint, medel och långdistans) som har vunnit SM-guld.

Ulfs motto i livet: "Inget är omöjligt! Det omöjliga tar bara lite längre tid"

Min Naprapat Tommy Eriksson


Tommy har jobbat med artister, skidförbundet, tennisförbundet, friidrottsförbundet. De två sistnämnda hjälper han fortfarande. Nu är han konsult åt Vattenfall och anlitas av SOK som stöd till OS-aktuella. En eftertraktad naprapat helt enkelt! Jag har haft hjälp av Tommy under många år och är imponerad av hans kompetens, energi och engagemang. Självklart tar jag även hjälp av läkare och sjukgymnaster, men det är alltid Tommy jag ringer först.

Tommys motto i livet: "Lev här och nu"

Min mentala coach Christian Augustsson


När jag har sprungit 35km i ett maratonlopp och jag känner mig kraftigt motarbetad av smärta och trötthet, då kan den mentala förberedelsen var skillnaden mellan att vika ner sig och tappa flera minuter eller att le åt smärtan och få den sista biten till att bli den snabbaste. Christian hjälper mig att bli så förberedd som möjligt för att kunna klara det sistnämnda.

Christians motto i livet: "Människan är fri att förändras i varje ögonblick."

Min massör Margareta Hultman

Jag tar massage i skadeförebyggande syfte och för att förbättra min återhämtning. Men det är skillnad på massage och massage! Med sin kompetens och känsla åstadkommer Margareta underverk varje gång jag lägger mig på massagebänken. Läs mer om Margareta på hennes hemsida www.psim.se

Margaretas motto i livet: "Ingen föds till mästare"